Onze nieuwe website én webportal

Welkom op de nieuwe website van All Cleaning Products! Zeker de portal / klantomgeving op onze website wordt een nieuwe manier van werken voor en met onze klanten. We zijn erg trots op het resultaat! Een greep uit het proces en de reden voor de ontwikkeling.

Dagelijks komen vele telefoontjes, mailtjes en appjes binnen van klanten die hun bestellingen doorgeven. Klanten hebben vaak eigen productnummers gegeven aan onze producten, of geven omschrijvingen die bij ons net anders genoteerd zijn. Het is vrij foutgevoelig. We zochten naar een betere manier hiervoor. Daarnaast vinden we het belangrijk dat klanten zelf op elk gewenst moment hun offertes, bestelgeschiedenis en facturen kunnen bekijken, de veiligheidsbladen van onze chemische producten kunnen downloaden en bestellingen kunnen plaatsen. De vraag naar een online portal met deze mogelijkheden groeide.

Na een offertetraject is Verdel ICT & Media uit Roelofarendsveen gekozen als partner om de portal te ontwikkelen. De vraag leek soms makkelijk, maar natuurlijk liepen we tegen allerlei uitdagingen aan. Onze boekhouding en voorraadsysteem moeten gelijk lopen met de portal. Wat gebeurt er als de klant een grote hoeveelheid van een bepaald product bestelt, groter dan onze huidige voorraad? Zouden we een minimale ordergrootte moeten hanteren? Hoe houden we het complete assortiment up to date op de portal?

Verdel dacht goed met ons mee en na een aantal sessies is onze vraag goed gedefinieerd en zijn ze begonnen met bouwen. Na een aantal tussentijdse sessies is de webportal opgeleverd in het voorjaar. Vervolgens de taak aan All Cleaning Products om de portal te vullen met alle producten. Van elk product moet wat tekst zijn, één of meerdere foto’s, informatie zoals hoeveelheden per doos en werkbladen. Een behoorlijke kluif werk.

Nu kijken we tevreden naar het resultaat. Je kunt het ook bekijken door bovenaan deze website op ‘Bekijk assortiment’ te klikken. Onze klanten kunnen gebruik maken van een eenvoudig proces om te bestellen en kunnen alle benodigde informatie vinden. ‘Niet-klanten’ kunnen alleen het assortiment inzien. Voor All Cleaning Products zal het webportal leiden totmeer snelheid in het proces en een kleinere foutmarge. Er komt meer tijd vrij die we graag steken in service aan de klanten en aan de verdere groei van ons bedrijf.

We hopen dat onze klanten met veel plezier met onze webportal gaan werken. Nog geen klant, maar wel benieuwd? Neem dan contact op via 0252-418419 of per mail via info@allcleaningproducts.nl.

Ewout Wim en Hein

All Cleaning Products overgedragen aan volgende generatie

Het is voorjaar 2017 als Wim van Nobelen besluit zijn eigen onderneming starten: All Cleaning Products. Na een rijke carrière bij producenten van schoonmaakmachines en groothandels in schoonmaakartikelen wil hij zijn eigen bedrijf starten vanuit zijn visie op schoonmaakproducten en service. Na 6 jaar is het tijd om het groeiende bedrijf te verkopen aan de volgende generatie: Hein Hoogervorst en Ewout Claassen.

Lees meer

Nieuwe elektrische bestelbus

All Cleaning Products heeft een extra auto toegevoegd aan het wagenpark, namelijk een elektrische Opel Vivaro-E. Zo zijn we duurzaam op weg en sneller in de gelegenheid om last minute bestellingen te bezorgen en advies uit te brengen bij klanten.

Lees meer