CONTACT

ALL CLEANING PRODUCTS

Vennestraat 19
2161 LE LISSE
Telefoon: 0252 418419
E-mail: info@allcleaningproducts.nl

ONS TEAM

We werken met een hecht team van vijf personen. Dat maakt ons snel en flexibel. We stellen ons graag even voor.

Wim van Nobelen

Eigenaar/verkoper

Telefoon: 0252 255963
E-mail: info@wimacp.nl

Die meer dan 45 jaar ervaring die je elders op de website tegenkomt, dat ben ik dus. Al op mijn 14e hielp ik mijn vader met het repareren van Nilfisk machines. Die handigheid en interesse voor schoonmaakmachines is mij met de paplepel ingegoten. Ook met schoonmaakmiddelen heb ik veel ervaring opgedaan. In 2017 ben ik voor mijzelf begonnen en ik ben trots op hoe ons bedrijf sindsdien is gegroeid. Ik ken veel klanten door en door. Dat maakt mijn werk gewoon heel erg leuk.

José Noomen

Administratief/financieel

Telefoon: 0252 255964
E-mail: info@joseacp.nl

Ik werk al heel lang samen met Wim. We kennen elkaar goed en hebben aan een half woord genoeg. Binnen All Cleaning Products ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ik zorg voor de facturatie aan klanten en betaling van inkomende facturen. Overige administratieve handelingen verzorg ik ook graag. Ik ben regelmatig in Lisse maar ik werk vaker vanuit huis.

Ewout Claassen

Verkoper

Telefoon: 0252 255962
E-mail: info@ewoutacp.nl

Ik ben het meest ‘vers’ in het team: in oktober 2021 ben ik begonnen bij All Cleaning Products. Als verkoper word ik het meest blij van klanten die we kunnen helpen met hun vraagstukken. Of dat nou gaat om het ideale schoonmaakmiddel of om de juiste aankleding van een nieuw te bouwen sanitaire ruimte. Ik vind het leuk om de klanten te adviseren en met ze mee te denken. De marketinguitingen van het bedrijf komen ook van mijn hand.

Aad Kortekaas

Chauffeur/magazijnmedewerkerJe vindt mij meestal op de vrachtwagen, onderweg naar klanten. Verder ben ik vaak in het magazijn in Lisse, waar ik bestellingen klaarmaak en inkomende goederen op de juiste plek in het magazijn zet. Ik ben op mijn best als je mij lekker mijn gang laat gaan met de logistiek. Accuraat en zorgzaam, zo zou je mij wel kunnen omschrijven. Daarnaast ben ik vrij handig, dus werkzaamheden in de loods en het monteren van dispensers bij klanten doe ik graag.

Hein Hoogervorst

Operationeel manager

Telefoon: 0252 255961
E-mail: info@heinacp.nl

Mijn achtergrond is in de logistiek, als chauffeur en planner. Het logistieke en operationele deel van All Cleaning Products is bij mij in goede handen. Ik zorg voor de inkoop, het voorraadsysteem en ik maak de planningen voor leveringen. Ik weet precies wanneer klanten hun levering mogen verwachten en wanneer onze voorraad wordt aangevuld. Vaak ben ik het aanspreekpunt voor klanten en collega’s, omdat ik meestal op kantoor in Lisse aanwezig ben. Toch ben ik soms ook bij klanten voor advies, verkoop en relatiebeheer.

VRAAG HET ONS!

Heb je iets gezien waar je graag meer over wilt weten? Of ben je benieuwd hoe wij jou het best kunnen helpen? Laat je gegevens én een bericht achter via onderstaand formulier. Dan komen we er zo snel mogelijk, binnen een werkdag, bij je op terug.