CONTACT

ALL CLEANING PRODUCTS

Vennestraat 4a
2161 LE LISSE
Telefoon: 0252 418419
E-mail: info@allcleaningproducts.nl

 

ONS TEAM

We werken met een hecht team van zeven personen. Dat maakt ons snel en flexibel. We stellen ons graag even voor.

 

Ewout Claassen

Eigenaar – commercieel manager

Telefoon: 0252 255962
E-mail: ewout@allcleaningproducts.nl

Binnen All Cleaning Products ben ik verantwoordelijk voor het commerciële stuk. Ik ben veel en graag bij (nieuwe) klanten om ze te helpen met hun vraagstukken op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Daar zijn ook best wat keuzes in te maken: welke schoonmaakmiddelen en dispensers bijvoorbeeld, of wat is de juiste manier om die vloer te reinigen? Ik vind het leuk om de klanten te adviseren en met ze mee te denken. De marketinguitingen van het bedrijf komen ook van mijn hand.

Berry Helmes

Relatiemanager

Telefoon: 0252 255965
E-mail: berry@allcleaningproducts.nl

Ik ben als relatiemanager in juni 2024 toegetreden tot het team van All Cleaning Products, met een rugtas vol ervaring in de schoonmaakbranche. Ik heb bijvoorbeeld lange tijd gewerkt bij een andere groothandel en bij Diversey, dus ik weet behoorlijk veel van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines. Doordat ik ook veel heb gewerkt met de zorgsector ken ik de geldende hygiëneprotocollen en breng ik ze graag over naar werkbare schoonmaakplannen. Het liefste ben ik met klanten ‘in de weer’ om ze verder te helpen bij diverse vraagstukken. Daarnaast golf ik ook graag.

 

Peter Reijngoud

ChauffeurIn september 2023 ben ik als chauffeur begonnen bij All Cleaning Products. Ik heb hiervoor al vele kilometers gemaakt op diverse vrachtwagens, maar de kleinere vrachtwagen en de afwisseling bij het bedrijf hier bevalt mij heel erg goed. Het is leuk om bij klanten over de vloer te komen en de bestellingen af te leveren. Van kleine doosjes met last minute orders, tot volle pallets op vaste adressen, ik doe het graag. Als je me tegenkomt onderweg mag je altijd even zwaaien.

Hein Hoogervorst

Eigenaar – operationeel manager

Telefoon: 0252 255961
E-mail: hein@allcleaningproducts.nl

Ik ben de spin in het web binnen het bedrijf. Mijn achtergrond is in de logistiek, als chauffeur en planner. Het logistieke en operationele deel van All Cleaning Products is bij mij in goede handen. Ik zorg voor de inkoop, het voorraadsysteem en ik maak de planningen voor leveringen. Ik weet precies wanneer klanten hun levering mogen verwachten en wanneer onze voorraad wordt aangevuld. Vaak ben ik het aanspreekpunt voor klanten en collega’s, omdat ik meestal op kantoor in Lisse aanwezig ben. Toch ben ik soms ook bij klanten voor advies, verkoop en relatiebeheer.

José Noomen

Administratief/financieel

Telefoon: 0252 255964
E-mail: jose@allcleaningproducts.nl

Ik werk al heel lang samen met de mannen. We kennen elkaar goed en hebben aan een half woord genoeg. Binnen All Cleaning Products ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ik zorg voor de facturatie aan klanten en betaling van inkomende facturen. Overige administratieve handelingen verzorg ik ook graag. Ik ben regelmatig in Lisse maar ik werk vaker vanuit huis.

Wim van Nobelen

Verkoper

Telefoon: 0252 255963
E-mail: wim@allcleaningproducts.nl

Die meer dan 45 jaar ervaring die je elders op de website tegenkomt, dat ben ik dus. Al op mijn 14e hielp ik mijn vader met het repareren van Nilfisk machines. Die handigheid en interesse voor schoonmaakmachines is mij met de paplepel ingegoten. Ook met schoonmaakmiddelen heb ik veel ervaring opgedaan. In 2017 ben ik voor mijzelf begonnen en ik ben trots op hoe ons bedrijf sindsdien is gegroeid. Ik ken veel klanten door en door, dat maakt mijn werk gewoon heel erg leuk. Eind 2023 heb ik het bedrijf aan Hein en Ewout verkocht en ik geniet nu van wat meer vrije tijd.

Aad Kortekaas

MagazijnmedewerkerJe vindt mij vaak in het magazijn in Lisse, waar ik bestellingen klaarmaak en inkomende goederen op de juiste plek in het magazijn zet. Ik ben op mijn best als je mij lekker mijn gang laat gaan met de logistiek. Accuraat en zorgzaam, zo zou je mij wel kunnen omschrijven. Daarnaast ben ik erg handig, dus werkzaamheden in de loods en het monteren van dispensers bij klanten doe ik graag. Het repareren van stofzuigers en schoonmaakmachines pak ik ook graag op, dus kom maar op met die klussen!

VRAAG HET ONS!

Heb je iets gezien waar je graag meer over wilt weten? Of ben je benieuwd hoe wij jou het best kunnen helpen? Laat je gegevens én een bericht achter via onderstaand formulier. Dan komen we er zo snel mogelijk, binnen een werkdag, bij je op terug.