banner1
banner2

Wij leveren alle merken professionele schoonmaakproducten snel en voor een goede prijs. Met onze jarenlange kennis van uiteenlopende professionele schoonmaakproducten kunnen wij u bovendien goed adviseren over het gebruik van de producten en het maken van de juiste keuze.

 

Alle belangrijke schoonmaakmerken snel geleverd

U kunt bij ons terecht voor alle denkbare reinigingsmiddelen, hygiënematerialen als toiletpapier en handdoekpapier in diverse maten en hoeveelheden, schoonmaakdoeken, werkwagens, stofzuigers, stofwissystemen, borstels en dergelijke, van gerenommeerde merken als Tork, MTS Euro Products, Kimberley-Clark, Diversey, Nilfisk, Numatic, Vileda, GreenSpeed en Vikan. Alle merken die u op onze website ziet staan kunnen wij binnen een week leveren, en vaak binnen één à twee werkdagen al. Staat het merk dat u gebruikt er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op. Vanuit ons grote netwerk en de korte lijnen met onze leveranciers is het altijd mogelijk u toch snel de benodigde materialen te leveren.

 

Huismerk Savonet® - vertrouwde kwaliteit

Wij voeren ons eigen merk schoonmaakmiddelen: Savonet®. Een merk dat zich door de jaren heen op het gebied van kwaliteit en effectiviteit al heeft bewezen en geen onbekende is in de professionele schoonmaakwereld. Op de pagina Savonet® leest u er alles over en ziet u welke producten in het assortiment zitten.

 

(Gebruikte) schoonmaakmachines

Heeft u een specifieke schoonmaakmachine nodig? Een nieuwe machine voor intensief gebruik of juist een jong gebruikte machine die ook nog jaren mee kan? Voor beiden kunt u bij All Cleaning Products terecht. Op de pagina Machines [LINK] leest u hier meer over. Neem zeker even persoonlijk contact met ons op voor de mogelijkheden, want voor ieder vraagstuk hebben we een geschikte machine (nieuw of gebruikt).

 

Heeft u vragen over de merken en ons assortiment of vindt u uw vertrouwde merk niet terug? Bel 0252-418419 of mail info@allcleaningproducts.nl. We helpen u dan graag.