Vacature: Magazijnmedewerker / chauffeur

Wegens groei is All Cleaning Products in Lisse op zoek naar een magazijnmedewerker / chauffeur.

Locatie: Lisse
Uren: 32-40 uur (bespreekbaar)

All Cleaning Products groeit en om de ontwikkeling ook de komende tijd voort te zetten zoeken we een enthousiaste magazijnmedewerker / chauffeur. Ons bedrijf is een groothandel voor alles wat met schoonmaak en persoonlijke hygiëne te maken heeft. We verkopen hygiënepapier, schoonmaakartikelen en -middelen, vuilniszakken, persoonlijke beschermingsmiddelen en schoonmaakmachines van klein tot groot. We leveren die producten bij schoonmaakbedrijven en bij bedrijven, scholen en verenigingen die schoonmaak in eigen beheer hebben.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het magazijnbeheer. Dat wil zeggen, voor het inruimen van de inkomende goederen en het klaarzetten van bestellingen voor klanten. De bestellingen worden ook door jou naar de klanten gebracht. Die klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer, Leiden en Haaglanden. We hebben een prachtige Mercedes vrachtauto (5,5 MT) voor je klaar staan. Daarnaast staan er 2 bestelbussen die je soms kunt pakken voor een spoedje of als er voornamelijk kleine bestellingen zijn.

Een gemiddelde dag
Rond 08:00 uur kom je op kantoor in Lisse. We drinken een kopje koffie samen met de 2-3 andere collega’s op kantoor en nemen de bestellingen van de dag even door. Een deel van de bestellingen hebben we gisteren al gepakt. De andere bestellingen, en 2 bestellingen die tijdens de koffie nog binnenkomen, pakken we alsnog en je laadt samen met een collega de vrachtauto. Rond 09:30 rijdt je weg en je start met een paar palletzendingen in het Westland. Via een hotel, een school en een voetbalvereniging kom je bij een groot schoonmaakbedrijf in Alphen a/d Rijn waar je een grote zending aflevert. Je krijgt een kopje koffie en hebt tijd voor een praatje. Geen haast. Bij een ander schoonmaakbedrijf in Haarlemmermeer haal je een schoonmaakmachine op die we in Lisse gaan repareren.
Halverwege de middag kom je weer in Lisse. We drinken een kop koffie en je deelt de informatie over de machine die je hebt opgehaald en een vraag die een klant aan je stelde. Wij pakken dat verder op. Gedurende de dag zijn een paar zendingen in het warehouse afgeleverd. Die materialen geef je de juiste plek in ons magazijn en je pakt alvast een aantal bestellingen voor morgen. Aan het eind van de middag zit de werkdag er op.

 

We verwachten van jou:

  • Een aanpakkers-mentaliteit en dat je nauwkeurig bent.
  • Een sociale servicegerichte houding richting onze klanten.
  • Een C1 rijbewijs met Code 95, een aantal jaar rijervaring op een (kleine) vrachtwagen en dat je plezier hebt in het rijden. Je zit nooit uren zonder stops in de auto, maar gemiddeld 3-6 uur per dag en hebt dan gemiddeld zo’n 5-10 stops. De dagen zijn afwisselend.
  • Dat je houdt van een opgeruimd warehouse en die verantwoordelijkheid op je neemt.
  • Een heftruck-rijbewijs, maar anders kun je die bij ons halen.
  • Het is een pré als je handig bent. We monteren soms dispensers voor handdoek- en toiletpapier bij klanten, en het fijn als je daarbij kunt helpen.

 

We bieden jou:

  • Een afwisselende baan met veel vrijheid onderweg en in de loods.
  • Een marktconform salaris.
  • Gezellige collega’s en een prettige werksfeer. We werken als team. Als jij het heel druk hebt helpen we je bijvoorbeeld in de loods. We zijn informeel, houden van een geintje en gaan regelmatig met het team wat leuks doen.
  • Een 32 tot 40-urige werkweek. Alles is bespreekbaar (de dagen en tijden). We zijn zeer flexibel als het gaat om werktijden, vakantiedagen etc.

 

Benieuwd?
Neem dan zeker contact op met Ewout Claassen via info@allcleaningproducts.nl of op 0252-255963.

Ewout Wim en Hein

Eigenaar All Cleaning Products leidt op voor de toekomst

All Cleaning Products bestaat inmiddels bijna 5 jaar, maar de huidige eigenaar en oprichter Wim van Nobelen is al 40 jaar actief als verkoper van schoonmaakproducten. De 62-jarige inwoner van Lisse heeft zich voorgenomen om aan te blijven als directeur tot 31 december 2023. Daarna moeten de youngsters Hein Hoogervorst (33 jaar) en Ewout Claassen (31 jaar) het stokje overnemen. Als een goede mentor leert Wim de jeugd nu al de kneepjes van het vak.

Lees meer

Onze nieuwe website én webportal

Welkom op de nieuwe website van All Cleaning Products! Zeker de portal / klantomgeving op onze website wordt een nieuwe manier van werken voor en met onze klanten. We zijn erg trots op het resultaat! Een greep uit het proces en de reden voor de ontwikkeling.

Lees meer