Nieuwe elektrische bestelbus

All Cleaning Products heeft het wagenpark uitgebreid met een elektrische Opel Vivaro-E.  We kunnen zo duurzaam de toekomst tegemoet en met een fijne auto, en een fijn gevoel, naar onze klanten om de bestellingen te bezorgen.

We groeien. En dat is een heel goed teken, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Steeds vaker liepen we tegen een logistieke uitdaging aan. De vrachtwagen en grote Mercedes-bestelbus zijn vaak, eigenlijk zoveel mogelijk, onderweg van klant naar klant. Steeds vaker kwam de wens naar nog een auto om spoed-bestellingen te kunnen bezorgen, nieuwe relaties te bezoeken of trainingen bij leveranciers bij te wonen. Daarnaast was er een duurzame wens. We willen graag bijdragen aan minder uitstoot, en een duurzame auto pas daarbij. De bakfiets voor kleine bestellingen in Lisse / Sassenheim is natuurlijk duurzaam en leuk, maar al heel snel past het niet meer. 

Via het Motorhuis in Leiden/Katwijk hebben we de keuze gemaakt voor deze Opel Vivaro-E. Een erg prettige bestelauto die we recent in gebruik hebben genomen. Hij biedt voldoende ruimte voor een aantal flinke bestellingen en heeft genoeg actieradius om in de regio een aantal klanten blij te maken met materialen en te voorzien van advies. We zijn blij met deze fijne duurzame investering waarmee we toekomstbestendig op pad kunnen. 

Wim en Ewout zijn er zichtbaar blij mee! Zwaai je terug als we je tegenkomen?

Ewout Wim en Hein

All Cleaning Products overgedragen aan volgende generatie

Het is voorjaar 2017 als Wim van Nobelen besluit zijn eigen onderneming starten: All Cleaning Products. Na een rijke carrière bij producenten van schoonmaakmachines en groothandels in schoonmaakartikelen wil hij zijn eigen bedrijf starten vanuit zijn visie op schoonmaakproducten en service. Na 6 jaar is het tijd om het groeiende bedrijf te verkopen aan de volgende generatie: Hein Hoogervorst en Ewout Claassen.

Lees meer

Onze nieuwe website én webportal

Welkom op de nieuwe website van All Cleaning Products! Zeker de portal / klantomgeving op onze website wordt een nieuwe manier van werken voor en met onze klanten. We zijn erg trots op het resultaat! Een greep uit het proces en de reden voor de ontwikkeling.

Lees meer