ASSORTIMENT

BREED ASSORTIMENT EN HANDIGE BESTELPORTAL

Onze klanten bestellen heel eenvoudig online via onze portal. Hierop zien ze ons hele assortiment, kijken ze hun eerdere aankopen terug en bestellen ze deze gemakkelijk opnieuw. Ook offertes, facturen en veiligheidsbladen bekijk je in de portal. Het brede assortiment is eenvoudig ingedeeld in groepen zodat je snel vindt wat je zoekt. Ook benieuwd wat we hebben?

SAVONET

All Cleaning Products heeft, naast de nodige A-merken, een eigen merk: Savonet. Daaronder valt een brede range aan hygiëne- en schoonmaakmiddelen. Van interieurreinigers tot vloerreinigers en van handzepen tot krachtige ontkalkers. Als geen ander adviseren we, luisterend naar je uitdagingen, het beste product. Ook een duurzame keuze is mogelijk met de Savonet-lijn.

NIEUWE EN GEBRUIKTE MACHINES

Van kleine veegmachines tot grote opzit-schrobzuigmachines: we hebben het allemaal in ons assortiment. Ook hierbij zitten we niet vast aan één merk waardoor we uit een breed scala adviseren wat het beste bij de klant past. Naast nieuwe machines hebben we ook regelmatig jong gebruikte machines. Ben je op zoek naar een occasion machine? Neem persoonlijk contact op om je wensen aan te geven.