ALL CLEANING PRODUCTS

OVER ONS

All Cleaning Products onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, uitstekende service en snelle accurate leveringen. Onze lijnen met klanten en leveranciers zijn kort, en we doen wat we zeggen. We bezorgen de producten zelf bij onze klanten en weten daarom goed wat er bij ze speelt. Dat persoonlijke contact vinden we erg belangrijk.
We opereren vanuit het hart van de Bollenstreek: Lisse, waar we een groot magazijn hebben. Door ons brede assortiment kunnen we klanten volledig ontzorgen. Onder andere schoonmaakbedrijven, productiebedrijven (food en non-food), sportfaciliteiten, zorg- en onderwijsinstellingen zijn bij ons aan het goede adres.

 

ACHTER DE SCHERMEN

Wim van Nobelen richtte in 2017 All Cleaning Products op. Het bedrijf heeft de 45+ jaar ervaring van Wim als basis en sinds 2023 is het bedrijf in handen van Hein (schoonzoon van Wim) en Ewout. Hein is operationeel directeur, waar Ewout commercieel directeur is. Wim is nog actief als verkoper/adviseur. In diezelfde rol is ook Berry in dienst.

José verzorgt de financiële administratie, Aad is verantwoordelijk voor het magazijn en Peter verzorgt het grootste deel van de leveringen. Daarnaast bezorgen Ewout, Wim, Berry en Aad ook zelf de producten bij onze klanten, waardoor de lijnen kort blijven en we de klanten vaak zien. Meer weten over het team? Bekijk onze contactpagina.