We zijn verhuisd!

All Cleaning Products is vanaf nu te vinden op de Vennestraat 4a in Lisse. Op de Vennestraat zaten we al, maar we zijn van nummer 19 naar 4a gegaan.

Ons ‘eigen pand’, wow. Echt wel een grote stap! We hebben 1 april de sleutel gekregen en hebben sindsdien behoorlijk wat verbouwd en aangepakt. Het kantoor heeft een aardige opknapbeurt gekregen. Alles is geverfd en er ligt een nieuwe vloer.

Waar we voorheen geen showroom hadden hebben we dat nu wel, op de bovenverdieping. Deze is volledig ingericht met dispensers van diverse merken, een aantal werkwagens, stofzuigers en kleine schoonmaakmachines. Ook onze verschillende lijnen aan schoonmaakmiddelen staan er uitgestald. We kunnen klanten zodoende beter laten zien wat er mogelijk is en hen dingen laten ruiken, voelen en zien. Ook is er boven nog een werkplek waar we prettig wat rustiger kunnen werken en een spreektafel waar we met klanten en leveranciers kunnen overleggen.

Ook qua magazijnruimte gaan we erop vooruit. We hebben een groter en hoog magazijn waar we meer pallets kunnen opslaan. Dit biedt ook ruimte om groter in te kopen en zodoende scherp te kunnen leveren bij onze klanten. Omdat je weer ‘vanaf 0’ begint met de inrichting hebben we het magazijn zo efficiënt mogelijk kunnen indelen en de nieuwe stellingen qua hoogte efficiënt kunnen (laten) bouwen.

Voor ons is het een hele fijne nieuwe stap. We werken prettiger in het nieuw ingerichte, frisse, kantoor. Qua akoestiek en klimaatbeheersing is het ook veel fijner dan ons oude pand. Ben je benieuwd? Kom zeker eens langs! De koffie staat voor je klaar. Bel je wellicht eventjes van tevoren? 0252-418419. 

Nieuw pand All Cleaning Products Vennestraat 4a Lisse
Ewout Wim en Hein

All Cleaning Products overgedragen aan volgende generatie

Het is voorjaar 2017 als Wim van Nobelen besluit zijn eigen onderneming starten: All Cleaning Products. Na een rijke carrière bij producenten van schoonmaakmachines en groothandels in schoonmaakartikelen wil hij zijn eigen bedrijf starten vanuit zijn visie op schoonmaakproducten en service. Na 6 jaar is het tijd om het groeiende bedrijf te verkopen aan de volgende generatie: Hein Hoogervorst en Ewout Claassen.

Lees meer

Onze nieuwe website én webportal

Welkom op de nieuwe website van All Cleaning Products! Zeker de portal / klantomgeving op onze website wordt een nieuwe manier van werken voor en met onze klanten. We zijn erg trots op het resultaat! Een greep uit het proces en de reden voor de ontwikkeling.

Lees meer