All Cleaning Products overgedragen aan volgende generatie

Het is voorjaar 2017 als Wim van Nobelen besluit zijn eigen onderneming starten: All Cleaning Products. Na een rijke carrière bij producenten van schoonmaakmachines en groothandels in schoonmaakartikelen wil hij zijn eigen bedrijf starten vanuit zijn visie op schoonmaakproducten en service. Na 6 jaar is het tijd om het groeiende bedrijf te verkopen aan de volgende generatie: Hein Hoogervorst en Ewout Claassen.

Een vliegende start. Zo kan de eerste periode van All Cleaning Products wel worden genoemd. Door zijn kennis, betrouwbaarheid en het hoge servicelevel wisten veel voormalige klanten Wim al snel weer te vinden. Waar het bedrijf klein begon is het de afgelopen jaren hard gegroeid. Een pand aan de Vennestraat in Lisse werd betrokken, personeel werd aangenomen en het assortiment werd uitgebreid. Schoonmaakproducten, -machines, afvalzakken, hygiënepapier en meer: alles wat met schoonmaak te maken heeft is in huis. Een one-stop-shop voor schoonmaakbedrijven en facilitair managers.

Met het oog op de toekomst wordt in 2019 schoonzoon Hein aangenomen en in 2021 volgt Ewout als verkoper. Samen met José (administratie), Aad (magazijnman) en Peter (chauffeur) is het team compleet. Door deze uitbreiding komt er meer ruimte voor de professionalisering van het bedrijf: een voorraad- en inkoopsysteem, marketinguitingen, een compleet assortiment en sinds 2023 een klantportaal. Hiermee kunnen klanten online bestellen, producten opzoeken en lopende orders bekijken.

In september 2023 heeft Wim zijn aandelen verkocht aan Hein en Ewout. Wim blijft echter werkzaam binnen het bedrijf. De twee compagnons zijn klaar voor hun nieuwe avontuur. Ze willen het bedrijf gezond laten groeien, volledig in de geest van Wim zijn ondernemerschap: een hoog serviceniveau, persoonlijk contact en een prettige partij om mee te werken.

In maart 2024 verhuist het bedrijf van de Vennestraat 19 naar Vennestraat 4A in Lisse. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereidingen van de nieuwe inrichting van loods, showroom en kantoor. Het nieuwe onderkomen geeft ruimte en energie om verder te groeien en de vleugels in de regio verder uit te slaan. Vanaf hier werken Hein en Ewout samen met het team met veel energie en vertrouwen richting de toekomst!

Ewout Wim en Hein

Onze nieuwe website én webportal

Welkom op de nieuwe website van All Cleaning Products! Zeker de portal / klantomgeving op onze website wordt een nieuwe manier van werken voor en met onze klanten. We zijn erg trots op het resultaat! Een greep uit het proces en de reden voor de ontwikkeling.

Lees meer

Nieuwe elektrische bestelbus

All Cleaning Products heeft een extra auto toegevoegd aan het wagenpark, namelijk een elektrische Opel Vivaro-E. Zo zijn we duurzaam op weg en sneller in de gelegenheid om last minute bestellingen te bezorgen en advies uit te brengen bij klanten.

Lees meer